L&S bediening

Met de draadloze Stuttgart wandschakelaar kan de kleurtemperatuur en de lichtsterke (dimmen/aan/uit) eenvoudig vanaf elke plek worden bediend, zonder snoeren te trekken. Met een schakelaar kunnen één of meerdere LED Drivers / Trafo’s tegelijkertijd worden bediend. Ook kunnen meerdere schakelaars dezelfde LED Driver / Trafo bedienen. De serie Stuttgart is ook te bedienen met een 4-kanaals-afstandsbediening. Deze kan één of maximaal vier trafo’s tegelijk of individueel bedienen. Ook heeft deze een geheugenfunctie voor een lichtscene.

De schakelaar werkt op een CR2430 knoopcel batterij (meegeleverd). De schakelaar past in de meest gangbare inbouwramen, maar kan ook met de bijgeleverde dubbelzijdig tape en/of schroeven gemonteerd worden. Het bereik van de ontvanger is circa 20 meter. De afstandsbediening wordt geleverd met een magnetische houder.

LET OP: om te pairen dient u éénmaal de pairing key op de trafo in te drukken en vervolgens de AAN/UIT knop op de wandschakelaar 5 seconde ingedrukt te houden.

De startset Stuttgart wordt compleet geleverd met wandschakelaar, ontvanger, 6- of 12-weg verdeler en 30 of 60W 12V trafo met twee meter aansluitsnoer met eurostekker. De Stuttgart wandschakelaar, afstandsbediening en trafo’s (inclusief ontvanger en 6- of 12-weg verdeler) zijn ook los te bestellen zodat voor vrijwel ieder lichtplan gerealiseerd kan worden.

  • Draadloze, flexibele installatie
  • Combinatie wandschakelaars en afstandsbediening mogelijk
  • Traploze verstelling van kleurtemperatuur en lichtsterkte
© 2020 - 2024 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel