Levering

Wanneer wordt uw bestelling geleverd?
 

Nederland: uw bestelling wordt binnen drie werkdagen bij u afgeleverd. Afwijkende levertijden (eerder of later) worden bij de productinformatie aangegeven.

België: uw bestelling wordt binnen vier a vijf werkdagen bij u afgeleverd. Afwijkende levertijden (eerder of later) worden bij de productinformatie aangegeven.

Zodra wij de bestelling overdragen aan onze vervoerder ontvangt u een e-mail met daarin een track&trace-code. Met deze code kunt u uw pakket volgen. Wij verzenden onze pakketten via de pakketpost van DHL in Nederland en DPD in België.

Jouw LED Specialist is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij de vervoerder. Ook tijdens feestdagen kan het zijn dat het drukker bij de vervoerder is en uw bestelling iets langer onderweg is. Helaas kunt u aan de levertijd geen rechten ontlenen.

Door de huidige situatie rondom het Coronavirus is het zowel bij onze leveranciers als bij onze bezorgpartners momenteel drukker dan normaal. Hierdoor kan het leveren van uw pakket helaas wat langer kan duren dan u van ons gewend bent. We werken er hard aan om alles zo snel mogelijk te bezorgen.

Tijdens feestdagen is ons magazijn gesloten. Uw bestellingen zullen op de eerstvolgende werkdag verwerkt worden.

© 2020 - 2021 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel