HERA verlichting

Hera verlichting wordt geleverd door één van de grote verlichtingsspecialisten uit Duitsland. Hera is één van de marktleiders op het gebied van ledverlichting. Al meer dan 80 jaar is HERA een succesvol en toonaangevend bedrijf op het gebied van ledverlichting. De verscheidenheid aan producten, diensten en innovatiekracht blijft de klanten overtuigen.


HERA Keukenverlichting

HERA LED verlichting onderscheidt zich met name op het gebied van keukenverlichting. HERA heeft hiervoor de divisie HERA keukenverlichting opgericht.

HERA Keukenverlichting
Dé marktleider

HERA is één van de marktleiders op het gebied van keukenverlichting. Al meer dan 80 jaar is HERA een succesvol en toonaangevend bedrijf op het gebied van keukenverlichting. De verscheidenheid aan producten, diensten en innovatiekracht blijft de klanten overtuigen.  

Kwaliteit met zekerheid getest
Voor duurzame producten

Bij HERA ligt de focus op een kwailiteitsbeleid dat consequent gericht is op klantvoordeel. In eigen laboratoria worden alle producten getest op duurzaamheid, maximale betrouwbaarheid en veiligheid conform de normen.

Altijd op het snijvlak van technologie
Danzij jaarlijkse controle

Al jaren voldoet HERA aan de DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 14001 certificering, welke jaarlijks wordt geauditeerd. HERA Lampen zijn ontworpen en vervaardigd volgens de Europese norm EN 60598. Uiteraard voldoet HERA ook aan de VDE 0710-norm voor meubelverlichting.

Kostenbesparende montage
Met minimale gereedschapsvereisten

Snelle installatie en vervanging van HERA Lampen maakt deel uit van de productfilosofie. Oplossingen die beproefd en gebruiksvriendelijk zijn. Minimale gereedschapsvereisten en eenvoudig te begrijpen montage-instructies zorgen voor een probleemloze installatie. Behalve dat dit de montagekosten minimaliseert, levert dit ook nog eens minder stress op.

Beste kwaliteit
Tegen aantrekkelijke prijzen 

Op kwaliteit hoeft u niet te besparen: HERA staat voor producten van constant hoge kwaliteit - en tegen betaalbare prijzen. 


HERA verlichting Nederland

Voor de markt in Nederland hebben we HERA verlichting Nederland. De Namens HERA keukenverlichting leveren wij de volgende artikelen:

HERA Amberg
HERA Keulen
HERA Essen
HERA Saksen 
HERA Eifel
HERA Leipzig
HERA Bremen
HERA Bonn
HERA Augsburg
HERA LED strips
HERA accessoires

Alle producten van HERA verlichting Nederland zijn plug-and-play. Dit betekent in de praktijk dat u alle producten van HERA verlichting in een verdeelblok kunt pluggen en de verlichting zal gaan branden.


HERA keukenverlichting zonder dimmer

U kunt de keukenspots bestellen met een LED Driver. De bedieningen van de keukenspots gaat dan als volgt:

Standaard bediening

Het bedienen (aan- en uitzetten) van deze keukenspots doet u door de stekker in en uit het stopcontact te stoppen. Een andere optie om de keukenspots te bedienen is om deze aan te sluiten op de wandschakelaar.

Bediening met wanddimmer

U kunt deze keukenverlichting ook aansluiten op een wanddimmer. Hiervoor dient u de HERA dimbare LED Driver te bestellen. Neem voor deze optie contact met ons op voor advies. 


HERA keukenverlichting met dimmer

Bediening dimbare versie

U kunt deze keukenspots dimmen door de afstandsbediening te gebruiken. Met deze afstandsbediening kunt u de opbouwspots aan- en uitzetten. U kunt de onderbouwverlichting ook met de afstandsbediening dimmen.


HERA keukenverlichting dimm to warm

In een aantal gevallen kunt u de lichtkleur regelen. Zo hebben we keukenspots waarvan u de lichtkleur van 2700K tot 5000K (van geel naar wit) kunt instellen. Dit wordt ook wel dimm to warm genoemd. Voor deze keukenspots heeft u een andere bediening nodig.

Bediening dimm to warm

Het bedienen van deze inbouwspots doet u door gebruik te maken van de afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de inbouwspots aan- en uitzetten. U kunt de inbouwspots dimmen, maar u kunt ook zelf de lichtkleur regelen van bijvoorbeeld 2700K tot 5000K.

© 2020 - 2024 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel