Veelgestelde vragen

Krijg ik garantie op mijn LED verlichting?

De garantie varieert per product. Bij ieder product wordt de garantietermijn aangegeven. Deze varieert van 6 maanden tot 5 jaar.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor Nederland bedragen de standaard verzendkosten € 7,50 per zending.

Voor België bedragen de standaard verzendkosten € 10,- per zending.

Ik heb een kortingscoupon ontvangen. Waar kan ik deze invoeren?

De kortingscode kunt u invoeren op de pagina van de winkelwagen. U ziet linksonder de producten het invoerveld voor de kortingscoupon.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Nederland: uw bestelling wordt binnen drie tot vijf werkdagen bij afgeleverd.

België: uw bestelling wordt binnen drie tot zeven werkdagen bij u afgeleverd.

Door de huidige situatie rondom het Coronavirus is het bij onze bezorgpartners, DHL voor Nederland en DPD voor België, momenteel drukker dan normaal. Hierdoor kan het leveren van uw pakket helaas wat langer kan duren dan u van ons gewend bent. We werken er hard aan om alles zo snel mogelijk te bezorgen.

Tijdens feestdagen is ons magazijn gesloten. Uw bestellingen zullen op de eerstvolgende werkdag verwerkt worden.

Ik wil mijn producten retourneren. Hoe doe ik dat?

Jouw LED Specialist is overtuigd van de kwaliteit van de producten die verkocht worden. U kunt daarom de producten, als u deze om wat voor reden dan ook niet wenst af te nemen, zonder opgaaf van reden, binnen een termijn van 14 dagen, zonder kosten, retourneren. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u de producten door de vervoerder bij u afgeleverd zijn.

Zodra wij de producten ontvangen hebben, nemen wij per e-mail contact met u op voor de verdere afwikkeling. Wij verzoeken u vriendelijk om de volgende regels in acht te nemen.

Retour procedure

Neem binnen de herroepingstermijn (binnen 14 dagen na ontvangst van de producten) contact met onze klantenservice op. Dit kan op de volgende manieren:

Per telefoon op 085 – 004 33 81;

Via ons contactformulier;

Per e-mail;

Schriftelijk (hier vindt u onze contactgegevens).

Binnen 24 uur zullen wij de bevestiging van uw retour aan u e-mailen. 

Vanaf het moment dat u van ons de bevestiging heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. Na deze termijn vervalt uw recht om het product te retourneren.

Voorwaarden retourneren

Wij verzoeken u ieder artikel dat u retourneert in de originele verpakking en onbeschadigd terug te zenden. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.

Ieder artikel dat u retourneert dient netjes en breukvrij verpakt te worden in een omdoos.

Terugbetaling

Na ontvangst van uw producten volgens bovenstaande voorwaarden ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Wij zullen uw aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten binnen 3 werkdagen terugstorten op het bankrekeningnummer  waarvandaan u de producten betaald heeft.

© 2020 - 2024 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel