BUITENVERLICHTING

We hebben de volgende categoriën aan buitenverlichting in ons assortiment:

Tuinspots  Tuinspot RGB+CCT  Grondspot 

Buitenlamp  Floodlight  Buitenverlicht accessoires

Jouw LED Specialist heeft een uitgebreid assortiment aan buitenverlichting. Bij ons vindt u buitenverlichting van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn de trends tuinspots, prikspots, buitenlampen, lampen met sensor en de zogenaamde Up/Down lampen.

Hoe creëer je nieuwe dimensies in je tuin?

Door gebruik te maken van tuinspots, prikspots, grondspots of breedstralers creëert u in uw tuin een geheel nieuwe dimensie. Plaats bijvoorbeeld grondspots onder een mooie stuik, boom of plant. Zo worden de donkere plekken in uw tuin mooi belicht en lijkt uw tuin in het donker een stuk groter.

Tuinverlichting: een uitgebreid assortiment

Tuinverlichting is erg populair. Onze collectie aan tuinverlichting telt met alle variatie mogelijkheden meer dan 250 lampen en iedere dag worden er meer tuinlampen aan ons assortiment toegevoegd. Ons assortiment buitenverlichting is samengesteld uit een beperkt aanbod van kwalitatief goede leveranciers.  

Tuinverlichting moet naast goede verlichting ook zorgen voor sfeer. Het buitenleven is steeds populairder geworden de afgelopen jaren. Buiten zitten wordt door nieuwe technieken in de buitenlamp met sensor, onder andere in verlichting, aantrekkelijker gemaakt en voor een langere tijd mogelijk gemaakt per dag en wat betreft de lengte van het seizoen.

Advies nodig?

Heeft u een vraag of wilt u advies?

• Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 085 – 004 33 81.

• Stuur ons een bericht via onze contactpagina.

• Stuur ons een bericht via de chat.

Tuinverlichting kopen?

Wil je tuinverlichting kopen, dan ben je bij Jouw LED specialist aan het juiste adres! Wij leveren tuinverlichting direct uit voorraad voor de scherpste prijs!

© 2020 - 2021 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel