Retourneren

Jouw LED Specialist is overtuigd van de kwaliteit van de producten die verkocht worden. U kunt daarom de producten, als u deze om wat voor reden dan ook niet wenst af te nemen, zonder opgaaf van reden, binnen een termijn van 14 dagen, retourneren. De 14 dagen gaan in vanaf het moment dat u de producten door de vervoerder bij u afgeleverd zijn.
Enkel de kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening. 

Zodra wij de producten ontvangen hebben, nemen wij per e-mail contact met u op voor de verdere afwikkeling. Wij verzoeken u vriendelijk om de volgende regels in acht te nemen.

Retour procedure

Neem binnen de herroepingstermijn (binnen 14 dagen na ontvangst van de producten) contact met onze klantenservice op. Dit kan op de volgende manieren:

Vanaf het moment dat u van ons de bevestiging heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. Na deze termijn vervalt uw recht om het product te retourneren.

Voorwaarden retourneren

  • Wij verzoeken u ieder artikel dat u retourneert in de originele verpakking en onbeschadigd terug te zenden. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
  • Ieder artikel dat u retourneert dient netjes en breukvrij verpakt te worden in een omdoos.
  • U dient het product voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde producten worden NIET geaccepteerd en zullen retour gezonden worden door de vervoerder.

Terugbetaling

Na ontvangst van uw producten volgens bovenstaande voorwaarden ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Wij zullen uw aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten binnen 3 werkdagen terugstorten op het bankrekeningnummer  waarvandaan u de producten betaald heeft.

© 2020 - 2024 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel