L&S Chip | keukenverlichting

Omschrijving

Deze L&S Chip | keukenverlichting zijn verkrijgbaar als vlakke inbouwspot, maar ook als opbouwspot. Deze LED-spot geeft een mooi egaal en diffuus licht met een vaste kleurtemperatuur van 3000K, 4000K of 2700~6500K. Door middel van de klembevestiging is de chip serie erg eenvoudig te monteren.

Deze keukenverlichting is zowel in het zwart als in RVS-look leverbaar. De spots hebben een diameter van 65 of 74mm. Deze inbouwspots zijn bij uitstek geschikt voor de keuken, maar kunnen ook in de werkkamer, woonkamer of slaapkamer gebruikt worden.


LED verlichting op maat

Met ons DIY (do it yourself) LED programma stelt u zelf eenvoudig uw complete set van LED lampen samen.

Stap 1:

Allereerst maakt u een keuze tussen inbouwspots en opbouwspots. Vervolgens kiest u de juiste kleur (RVS of zwart) en lichtkleur (3000K, 4000K of 2700-6500K).  Vervolgens kiest u het aantal spots.

Stap 2a:

U kunt nu kiezen voor een LED Driver (Trafo). Zonder LED Driver werkt de door u uitgekozen LED lamp niet! Met alleen een LED Driver kunt u de LED lampen alleen maar aan en uit doen. Hou bij het uitkiezen van de juiste LED Driver rekening met de wattage. Vermenigvuldig de wattage van de LED lampen met het aantal gekozen lampen. Deze uitkomst mag niet hoger zijn dan de LED Driver die u uitkiest. 

Bijvoorbeeld: u kiest een LED Lamp van 4W en kiest er in totaal 3. Het totaal aantal wattage is dan (4x3=) 12W. U kunt dan zonder problemen een LED Driver van 15W nemen, aangezien dit meer is dan 12W.

Stap 2b:

U kunt nu kiezen voor een startset. Met een startset krijgt u bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen voor aan afstandsbediening, een (draadloze) wanddimmer, of een inbouw of opbouwdimmer.
Houdt ook bij het uitkiezen van de juiste startset rekening met de wattage. Vermenigvuldig de wattage van de LED lampen met het aantal gekozen lampen. Deze uitkomst mag niet hoger zijn dan de startset die u uitkiest. 

Bijvoorbeeld: u kiest een LED Lamp van 4W en kiest er in totaal 4. Het totaal aantal wattage is dan (4x4=) 16W. U kunt dan zonder problemen een startset van 30W nemen, aangezien dit meer is dan 16W. De startset van 15W kunt u dus niet nemen!


Advies nodig?

Heeft u een vraag of wilt u advies?

  • Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 085 – 004 33 81.
  • Stuur ons een bericht via onze contactpagina.
  • Stuur ons een e-mailbericht.
© 2020 - 2022 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel