HERA keukenverlichting

HERA Keukenverlichting
Dé marktleider

HERA is één van de marktleiders op het gebied van keukenverlichting. Al meer dan 80 jaar is HERA een succesvol en toonaangevend bedrijf op het gebied van keukenverlichting. De verscheidenheid aan producten, diensten en innovatiekracht blijft de klanten overtuigen.  

Kwaliteit met zekerheid getest
Voor duurzame producten

Bij HERA ligt de focus op een kwailiteitsbeleid dat consequent gericht is op klantvoordeel. In eigen laboratoria worden alle producten getest op duurzaamheid, maximale betrouwbaarheid en veiligheid conform de normen.

Altijd op het snijvlak van technologie
Danzij jaarlijkse controle

Al jaren voldoet HERA aan de DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 14001 certificering, welke jaarlijks wordt geauditeerd. HERA Lampen zijn ontworpen en vervaardigd volgens de Europese norm EN 60598. Uiteraard voldoet HERA ook aan de VDE 0710-norm voor meubelverlichting.

Kostenbesparende montage
Met minimale gereedschapsvereisten

Snelle installatie en vervanging van HERA Lampen maakt deel uit van de productfilosofie. Oplossingen die beproefd en gebruiksvriendelijk zijn. Minimale gereedschapsvereisten en eenvoudig te begrijpen montage-instructies zorgen voor een probleemloze installatie. Behalve dat dit de montagekosten minimaliseert, levert dit ook nog eens minder stress op.

Beste kwaliteit
Tegen aantrekkelijke prijzen 

Op kwaliteit hoeft u niet te besparen: HERA staat voor producten van constant hoge kwaliteit - en tegen betaalbare prijzen. 

 

 

© 2020 - 2021 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel