• 085 - 004 33 81
  • gratis verzending vanaf € 150
  • 14 dagen zichttermijn
  • 2 tot 5 jaar garantie
  • Speciale tarieven voor bedrijven
  • 085 - 004 33 81
  • gratis verzending vanaf € 150
  • 14 dagen zichttermijn
  • 2 tot 5 jaar garantie
  • Speciale tarieven voor bedrijven

Keukenverlichting

Ben je op zoek de perfecte lamp om jouw keuken beter en sfeervoller te verlichten?

KEUKENVERLICHTING LED

KEUKENVERLICHTING ONDERBOUW

PLAFONDLAMPEN

Keukenverlichting

De keuken is vaak het hart van ieder huishouden, omdat er ook vaak in de keuken wordt geleefd. Het is de plek waar je je culinaire hoogstandjes maakt en eet met je familie en vrienden. Goede keukenverlichting is essentieel, maar mag ook mooi en sfeervol zijn. Hoe kies je jouw perfecte keukenverlichting? Welke soorten lampen kun je uit kiezen? Waar moet je op letten?

LED keukenverlichting

Mooie en sfeervolle keukenverlichting is belangrijk aangezien de keuken vaak het hart van het huis is. Daarom is het gebruik van de juiste lampen belangrijk. Steeds meer mensen stappen over op LED keukenverlichting.

De voordelen van LED keukenverlichting op een rij:

Energiebesparing: je bespaart tot 50% op je energierekening als je overstapt op LED verlichting.

Milieu: alle LED lampen zijn te recycelen. Hierdoor belasten we het milieu veel minder.

Levensduur: LED keukenverlicht heeft een zeer lange levensduur. Er zijn zelfs keukenspots die ruim 50.000 branduren meegaan.

Korte terugverdientijd: De prijs van LED keukenverlichting ligt vaak hoger dan andere traditionele verlichting. Door de hoge levensduur heeft u dit al snel terugverdiend. De prijzen dalen ook steeds sneller, waardoor de terugverdientijd nog veel lager wordt.

De kleur van de LED lamp wordt aangeduid in de kleurtemperatuur Kelvin. LED keukenverlichting is verkrijgbaar van 2000K (kaarslicht) tot 6500K (daglicht).

De meeste keukenarmaturen hebben 2700K (extra warm wit) of 3000K (warm wit) als lichtkleur. Steeds meer wordt echter ook een range aangeboden. Dit zijn de dynamische keukenspots. U heeft dan b.v. de mogelijk de LED keukenverlichting in te stellen op een lichtkleur tussen 3000K en 6500K.

Keukenverlichting onderbouw

We herkennen het allemaal. We zijn in de keuken bezig met dat culinaire hoogstandje, maar missen voldoende daglicht. Hierdoor kan dat hoogstandje mislukken en dat zou zonde zijn. Met de juiste verlichting hoeft dit niet te gebeuren. De oplossing hiervoor is LED keukenverlichting onderbouw. Door de keukenlampen direct onder de keukenkasten te plaatsen geven deze gelijkmatig en helder licht. Door het directe licht heeft u geen last van schaduw en wordt u niet verblind. De keukenlampen zijn vaak dimbaar. Dus als u meer sfeer wilt, kunt u de keukenverlichting onderbouw ook dimmen.

Keukenverlichting plafond

Iedere keuken heeft naast de keukenverlichting onderbouw ook een basis verlichting. Dit is vaak het eerste licht wat aangedaan wordt als je de keuken binnenkomt. We hebben het dan ook over de keukenverlichting plafond. Alle lampen in de keuken dienen op elkaar afgestemd te worden. Bent u op zoek naar mooie inbouwspots of juist naar stoere opbouwspots? Gaat u voor die mooie hanglamp of voor mooie LEDstrips. Bij jouw LED specialist heeft u door het uitgebreide assortiment voldoende keus.

KEUKENVERLICHTING