Inbouwspots

Onze inbouwspots zijn van hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. Bij al onze inbouwspots geven we de specificaties weer. Kijk hiervoor op het tabblad specificaties. Hier vind je o.a. de afmetingen, de zaagmaat, de lichtkleur, de vorm of een spot kantelbaar is of niet etc.

LED Inbouwspots van  hoge kwaliteit

Bij Jouw LED Specialist hebben we een uitgebreid aanbod aan inbouwspots voor iedere ruimte en situatie. Door gebruik te maken van LED inbouwspots krijg je prachtige en sfeervolle verlichting, die ook nog eens zeer lang mee gaan. Je hebt dus geen omkijken naar de inbouwspots en kunt nog jaren genieten van de LED verlichting. Behalve duurzaam en sfeervol, zijn onze LED inbouwspots ook energiezuinig. Met onze LED inbouwspots bespaar je tot 80% op je energiekosten. Onze LED inbouwspots voldoen aan de hoogste kwaliteit en voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van LED verlichting. Op deze manier garanderen wij jou jaren plezier van de LED verlichting.

Het kiezen van de ideale LED inbouwspot

Overstappen op LED verlichting kan een hele opgave zijn. Zo heb je te maken met LED drivers / transformatoren, LED dimmers en lichtkleuren. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en geven je hieronder wat tips bij het uitzoeken van de juiste LED inbouwspots.

IP-waarde

De IP-waarde geeft de mate aan waarin de LED Lamp stofdicht of waterdicht is.

IP20 | stofdicht: deze LED inbouwspots zijn stofdicht, maar kunnen niet tegen vocht. Wij adviseren deze inbouwspots niet in vochtige ruimtes.

IP44 | stof- & spatwaterdicht: deze LED inbouwspots zijn spatwaterdicht. Deze inbouwspots kunnen wel in vochtige ruimtes, maar mogen niet direct in contact met water komen. Deze zouden b.v. boven de wastafel of het toilet in de badkamer kunnen.

IP65 | stof- waterdicht: Deze LED inbouwspots zijn waterdicht. Deze kunnen in vochtige ruimtes, zoals een badkamer geplaatst worden. Denk hier b.v. aan de douchecel.

Lichtkleur

De lichtkleur van een LED inbouwspot is de belangrijkste factor voor de sfeer die de LED inbouwspot afgeeft. Wij bieden LED inbouwspots aan in verschillende lichtkleuren die in de LED wereld worden uitgedrukt in Kelvin. Bij Jouw LED Specialist vind je LED inbouwspots in de volgende lichtkleuren:

2200K | extra warm wit: deze extra warme witte lichtkleur geeft de meest sfeervolle verlichting. Met deze lichtkleur krijgt u meteen extra sfeer in de ruimte.

2700K | extra warm wit: deze lichtkleur is een fractie witter ten opzichte van de lichtkleur 2200K, maar geeft ook een extra warme witte lichtkleur. Ook deze lichtkleur geeft een goede sfeervolle verlichting. Deze lichtkleur wordt het meest gekozen.

3000K | warm wit: deze lichtkleur geeft een warm witte lichtkleur. Ook met deze verlichting krijgt u sfeer in de ruimte al is de kleur een fractie witter.

4000K | helder wit: deze lichtkleur geeft een helder wit licht af. Deze lichtkleur past in iedere ruimte, maar is minder geschikt om sfeer te creëren.

 

© 2020 - 2022 Jouw LED specialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel